Whatsapp

SEMIOALA INOX+CAPAC 22x11.5L, 4.3L, NICOLAI TAND, COOKING BY HEINNER

Cod:
(0 recenzii)

Proces 100% online. Fără hârtii sau drumuri la banca. Semnare electronica a documentelor de credit.

Tip credit

Valoare rata

Numar de luni

TBI Bank- Finantare rapida 100% Online

2.1668333333333 lei/Luna

  • 4 luni
  • 6 luni
  • 12 luni
  • 18 luni
  • 24 luni
  • 36 luni
  • 48 luni
  • 60 luni

TBI Bank- 4 rate fara costuri si fara comisioane

32.5025 lei/Luna

  • 4 luni

Numai marci de calitate

Plata online sigura

Livrare / retur gratuit

Control de catre tehnicieni inalt pregatiti

Satisfactia clientului excelenta

TBI

Cumpara in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC

Comenzi telefonice:

SEMIOALA INOX+CAPAC 22x11.5L, 4.3L, NICOLAI TAND, COOKING BY HEINNER
 
* Baza capsulata in 5 straturi
* Baza potrivita pentru INDUCTIE
* Scara gradata pe interior
* Interior finisaj tip oglinda
* Exterior finisaj satinat
* Material:  inox  + capac sticla termorezistenta

* Dimensiuni: 22x11.5 cm
* Capacitate: 4.3 L

Linia de Oale din Inox NICOLAI TAND a fost creata pentru ca dumneavoastra sa aveti, in sfarsit, un ajutor de nadejde in bucatarie, indiferent de ceea ce aveti de gand sa preparati. Baza capsulata in 5 straturi, potrivita pentru price tip de plita, inclusiv INDUCTIE, scara gradata pe interior (pentru litraj), interiorul cu finisaj tip oglinda si exteriorul cu finisaj satinat, alcatuiesc produsul ideal pentru bucataria dumneavoastra. Capacele din sticla termorezistenta asigura un control optim al presiunii si mentin aromele in interior. Totodata, orice produs din aceasta linie (sau, de ce nu, toata linia), poate reprezenta un cadou potrivit pentru orice ocazie, in special ca un cadou de casa noua.

* Inainte de prima utilizare, spalati vasul cu apa calda si detergent lichid non-abraziv.
* Nu ardeti niciodata uleiul sau grasimea.
* Dupa folosire, spalati interiorul si exteriorul vaselor cu apa calda, detergent lichid si cu buretele de vase,  apoi stergeti produsul pana la uscare, inainte de a il depozita.
* In timpul pregatirii preparatelor sau in momentul spalarii, pe peretii vaselor pot aparea mici pete. Este un fenomen natural, ce poate fi redus prin adaugarea de otet sau suc de lamaie in apa folosita la spalarea vaselor.
*Pentru a reduce riscul de aparitie a petelor, adaugati sarea in timpul fierberii preparatelor, NU inainte!
ATENTIE: In cazul folosirii masinii de spalat vase, anumiti detergenti pot contine agenti corozivi care pot deteriora suprafata vaselor de gatit!