Around Computers - Magazin IT - Arad
Categorii
Filtre

 


Procesorul Intel Haswell va fi lansat în iunie 2013


Se pare că procesorul Haswell al celor de la Intel va fi lansat în luna iunie a anului viitor. Potrivit slide-urilor apărute din întâmplare pe website-ul chinez VR-Zone, perioada de timp în care cipul ar putea fi lansat este între 27 mai și 7 iunie.


Astfel, cel mai probabil, clienții vor putea cumpăra noul procesor de la Intel începând cu data de 2 iunie. De asemenea, pe slide se mai poate vedea și faptul că Intel pregătește 14 diferite SKU-uri pentru desktop-uri, precum și 7 SKU-uri mobile pentru lansare.


 

 

Desigur, data de duminică, 2 iunie este încă speculativă în acest moment, asta deși compania lansează de obicei noile arhitecturi în ultima zi a săptămânii și nu ar exista motive care să rupă tradiția celor de la Intel, atunci când vor lansa Haswell.


Prin urmare, cipul Haswell își va face apariția mai târziu decât se anticipase inițial, dar se pare că produsele Intel au devenit mult mai elastice.


De asemenea, informațiile postate pe același site dezvăluie și o ușoară schimbare în sistemul de numerotare a secvențelor. Modelele Core i7-4930MX, Core i7-4900MQ, Core i7-4800MQ, Core i7-4702HQ, Core i7-4700HQ, Core i7-4702MQ și Core i7-4700MQ își vor schimba numele extensiilor din  “QM” în ” MQ”, în vreme ce modelele HQ sunt noutățile din serie.