Never Settle Reloaded
Around Computers - Magazin IT - Arad
Categorii
Filtre

 


Never Settle Reloaded

Promoția NEVER SETTLE s-a întors cu cele mai noi jocuri lansate în 2013, grafică video uimitoare și o experiență virtuală care să satisfacă chiar și cel mai mare gamer.

 

Dacă prima promoție Never Settle a inclus jocuri precum DIRT Showdown™ și Sleeping Dogs™ la achiziționarea oricărei plăci grafice AMD Radeon™ din seriile HD 7700, respective HD 7800, de această dată, cei de la AMD v-au pregătit alte trei jocuri care să vă potolească setea de shootere, acțiune și aventură.

Cu un nume bine inspirat, NEVER SETTLE RELOADED include următoarele jocuri:


  • BioShock®Infinite și Tomb Raider™ la achiziționarea oricărei plăci grafice AMD Radeon™ din seria HD 78xx. *
  • Crysis® 3 și BioShock® Infinite la achiziționarea oricărei plăci grafice AMD Radeon™ din seria HD 79xx. *

 
Să discutăm puțin despre jocuri…


1. Crysis® 3


Avantajul cel mai mare la pachetul Never Settle Reloaded este fără îndoiala Crysis® 3. Lansat pe 19 Februarie 2013, acest First Person Shooter sau FPS, cum este mai bine cunoscut printre gameri, te provoacă să nimicești forțele militare rivale, precum și extrarereștrii Ceph, utilizând armura din dotare. Jocul este bazat pe tehnologia CryEngine 3 a celor de la Crytek și se bucură de arhitectura GCN (Graphics Core Next) care oferă performanțe mari și grafică nemaipomenită.


“Intră în pielea celui mai mortal prădător de pe planetă. Subjugă prada echipat cu un costum Nanosuit și având în dotare un arsenal state-of-the-art precum plăcile grafice AMD Radeon. Evaluează. Adaptează-te. Atacă !” 

 

 

 

 

 

 

 


2. BioShock® Infinite

BioShock® Infinite nu se lasă mai prejos. Jocul proaspăt lansat în Martie se bucură de AMD Eyefinity, astfel îți vei domina adversarii cu o platformă multi-monitor 3x1 și vei putea vedea mai mult decât văd ei.

“Du luptele unde vrei, fie în ceruri, fie în casele și străzile din Columbia. Scapă de adversari prin inteligență și un arsenal de arme. Găsește-o. Salvează-o !”

 3.Tomb Raider™


Tomb Raider™ este un joc open world care combină acțiunea și aventura cu explorarea de noi teritorii și elemente de supraviețuire. Proaspăt lansat, acest joc oferă aceași experiență de neuitat ca și versiunile sale precedente, grafica acestuia fiind componenta cheie. Am văzut-o pe Lara Croft în mai multe forme de-a lungul anilor, de la eroină de acțiune, la exploratoare și până la o aristocrată înțeleaptă. Dar ca și în noul joc nu am mai vazut-o înainte. Tomb Raider al celor de la Crystal Dynamics ne-o prezintă pe tânăra Lara pornită în prima ei expediție, naufragiată și izolată pe o insulă plină de pericole, care îi pune la încercare măestria și tehnicile de supraviețuire. Pe parcursul jocului, vom descoperi că această tânară neînfricată devine Lara Croft pe care o cunoaștem.
Specificații minime pentru rularea jocurilor pot fi găsite pe următoarele site-uri:

 
* Promoția este valabilă în perioada 5 Februarie 2013 – 31 Martie 2013 în limita stocului disponibil.