Around Computers - Magazin IT - Arad
Categorii
Filtre

 


Noul Xbox

Următoare generație a consolei Xbox ar putea fi echipată cu o tehnologie de recunoaștere vocală similară cu Siri a celor de la AppleMicrosoft ar pregăti o surpriză odată cu lansarea noii console Xbox 360: un sistem de recunoaștere vocală, similar programului Siri lansat de cei de la Apple. 

Potrivit The Verge, sistemul va acoperi comezi scrise și audio, astfel încât consola ar putea fi activată vocal de către cineva care i se adresează. 

În plus, consola ar putea să dea un răspuns când unul dintre utilizatori își caută prietenii online sau face sugestii legate de jocurile ce pot fi inițiate în funcție de numărul de utilizatori disponibili în încăpere. De asemenea, jocurile vor putea fi reluate din punctul unde au fost lăsate, tot doar prin comandă vocală. 

În ceea ce privește comanda scrisă, Xbox ar urma să recunoască mesajele pe care le-ar tipări pentru a le trimite mai departe. 

Această nouă consolă ar urma să fie lansată la sfârșitul anului. 

Între timp, concurentul Sony se pregătește să-și dezvăluie ultima generație de console, PlayStation4, pe 20 februarie. Deși compania nu a dezvăluit încă detalii despre noul PS4, se zvonește că prețul va fi de 400 de dolari în momentul lansării, adică la finalul anului 2013, chiar 2014 în unele părți ale lumii.