Around Computers - Magazin IT - Arad
Categorii
Filtre

 


Ultrabook-ul Taichi

Cu prilejul CES 2013, ASUS a prezentat la hotelul Trump International o gamă cuprinzătoare de portabile cu ecrane multi-touch și suport pentru sistemul de operare Windows 8. Printre modelele prezentate se numără ASUS Taichi.

CES: ASUS lansează ultrabook-ul Taichi – VEZI FOTO

ASUS Taichi este un Ultrabook elegant cu o arhitectură unică dual-screen ce combină cele mai bune caracteristici ale notebook-ului și tabletei pentru maximum de flexibilitate mobilă. Motorizat de cea de a treia generație de procesoare Intel Core cu stocare SSD de mare viteză, ASUS Taichi beneficiază de ecrane Full HD de 11.6″ sau 13.3″, așezate spate în spate, cu tehnologie IPS pentru unghiuri largi de vizualizare și redarea unor culori vibrante. Având capacul deschis, ASUS Taichi este un ultrabook puternic cu tastatură iluminată și touchpad multi-touch, cu dimensiuni generoase pentru a simplifica activitățile productive. La închiderea capacului, ASUS Taichi devine o tabletă ușoară cu un display prompt și un stilou electronic pentru utilizarea ușoară și intuitivă, atunci când utilizatorul se află în deplasare.


Cele două ecrane ale lui ASUS Taichi pot fi utilizate pentru partajarea informațiilor într-un mod care nu a mai fost posibil până acum în cazul unui ultraportabil. Modul dual-screen tratează cele două ecrane separat astfel că prezentările pot fi făcute, spre exemplu, pe ecranul extern iar notițele pot fi ținute pe cel intern. Modul mirror afișează aceeași imagine pe ambele ecrane pentru partajarea facilă a conținutului și demonstrațiilor software cu grupurile mici de oameni, înlăturând necesitatea unor proiectoare voluminoase sau a unor monitoare externe.