Around Computers - Magazin IT - Arad
Categorii
Filtre

TOP 10 Cele mai așteptate jocuri în 2013

 

 

Suntem pe ultima sută de metri în 2012 așa că a venit vremea să ne facem o idee despre ce ne poate aduce, în materie de gaming, anul viitor. Deși lista de jocuri programate să apară în 2013 este mult mai lungă, iata  primele 10 dintre cele mai așteptate jocuri video pe care le vom juca în anul ce urmeaza! SmileLocul 10

Tomb Rider este un joc de tip action-adventure produs de către Square Enix. Tomb Raider este al cincilea joc din serie și este dezvoltat de către Crystal Dynamics. Personajul principal este desigur, deja legendara Lara Croft, pe care gamerii o vor putea vedea și controla în noul joc în versiunile PlayStation 3, Xbox 360 și PC.Jocul este programat să apară pe 5 martie 2013.
Locul 9

Rome: Total War II este un joc creat de către The Creative Assembly care promite o atmosferă „autentică” romană, în stilul excelentului serial Rome (HBO). Până și anunțul oficial al jocului conține un mesaj cu tonuri sumbre: HOW FAR WILL YOU GO FOR ROME? După succesul imens al primului Rome: Total War (cu ale sale expansion pack-uri Barbarian Invasion și Alexander), producătorii ne propun să devenim, din nou, liderii primei super-puteri mondiale: Imperiul Roman.

Nu exagerăm dacă spunem că romanii au construit prima adevărată mașinărie de război din istorie și au demonstrat puterea logisticii și a organizării militare. În Rome: Total War II vom avea la dispoziție mijloace economice, militare și politice pentru a ne extinde hegemonia. Diplomația va juca un rol important, ca și în celelalte jocuri din serie. De asemenea producătorii promit o campanie la scară epică, pe ture, în care jucătorul își va pune în aplicare planurile de cucerire a lumii cunoscute – după bunul său plac și un motor grafic complet nou..Rome: Total War 2 va fi lansat în 2013, în variantă PC.
Locul 8

Pe locul opt în  top Likeit.ro intră jocul Bioshock Infinite creat de către Irrational Games care ca avea și ediție premium și ediție limitată chiar la lansare. Varianta mai ieftină a jocului, Premium Edition, va conține mai multe produse pe lângă discul cu Bioshock: un breloc de 3 inchi cu Murder of Crows, o litografie de 5 x 7 inchi, scrisă de Jorge Lacera, o figurină Handyman în miniatură care aparține de jocul de board-game Bioshock Infinite și un art-book foarte reușit.

De asemenea, vor mai exista diferite unelte digitale puse la dispoziție în joc și un soundtrack pentru Xbox 360 Avatar costumes, PlayStation 3 și Teme PC.Dacă optați pentru versiunea Ultimate Songbirds Edition veți primi toate obiectele menționate mai sus, dar veți primi în plus ceva. Este vorba despre o statuie Songbird, mare de 9,5 inchi, pusă într-o cutie de epocă, cu opere personalizate de artă proiectate de către Robb Waters, artistul care a creat și coperta System Shock, The Trickster in Thief și ambele Little Siters și Sander Cohen în Bioshock.

Varianta Premium costă în acest moment 79,99 dolari, în timp ce Ultimate Songbird Edition se găsește la prețul de 149,99 dolari. Levine și-a încheiat postarea sa de pe blog, spunând că cei care vor să cumpere una din cele două ediții, ar trebui să se grăbească pentru că vor fi vândute în stocuri limitate.

Bioshock Infinite se pregătește să fie lansat pentru PC, PlayStation 3 și Xbox 360 în data de 26 februarie 2013.
Locul 7

Grid 2  este un joc de racing produs de către Codemasters. Compania producătoare vrea ca noul joc să constituie o provocare pentru fanii seriei așa că în noul joc va fi introdus sistemul LiveRoutes ce face că anumite porțiuni de traseu să se modifice la fiecare tură.GRID 2 va fi lansat oficial pentru PC și pentru platformele PlayStation 3 și Xbox 360 în timpul verii anului viitor.
Locul 6

The Last of Us este jocul care ocupă locul șase în clasamentul celor mai așteptate jocuri din 2013. Actiunea jocului este plasata intr-o lume aproape distrusa de o epidemie ce a izbucnit in urma cu 20 de ani, asa cum putem observa din trailerul de debut al acestui joc.Personajul principal din joc este Joel, un contrabandist de arme si droguri. Un alt personaj din The Last of US este adolescenta Ellie, care traieste intr-o zona militara aflata in carantina si care este fascinata de diferite obiecte aproape disparute, cum sunt CD-urile si cartile, folosite intens in lumea de dinaintea epidemiei. Evident ca orice fiinta care intra in zona de carantina si care prezinta urme de infectie este ucisa pe loc. Actiunea din The Last of Us, cel putin in versiunea demo, se petrece in Pittsburgh, unde Joel si Ellie sunt prinsi intr-o ambuscada de catre mai multi vanatori.


Acesta trebuie sa lupte insa, si pentru a se apara de atacurile necrofagilor din aceasta lume distrusa.


Prezentarea celor de la Naughty Dog (producatorii acestui joc) s-a focalizat insa in mare parte pe inamicii umani si nu pe celelalte specii infectate, care apar in trailer, deoarece, spune Evan Wells, unul dintre presedintii companiei, aceasta este partea cea mai importanta din joc. Necrofagii sunt prezentati insa pe scurt la finalul versiunii demonstrative.

Jocul se va lansa pe 7 mai 2013 și va fi disponibil în versiune pentru PlayStation 3 exclusiv.
Locul 5

Metro: Last Light este un FPS survival horror creat de cptre THQ cu acțiunea plasată într-un univers post-apocaliptic. Inițial jocul trebuia să fie lansat în vara acestui an, însă lansarea a fost amânată pentru luna martie a anului 2013.Inițial jocul a fost anunțat sub numele Metro 2034, însă ulterior numele a fost schimbat în Metro: Last Light. Jocul va ajunge pe rafturile magazinelor în versiuni pentru Xbox 360, Playstation 3 și PC.
Locul 4

Aliens: Colonial Marines este unul dintre cele mai asteptate First Person Shooter SF/Horror din 2013. Creat in studiourile Gearbox, producatorii binecunoscuti ai faimoaselor jocuri Borderlands si Brothers in Arms, acest FPS este dominat de atmosfera stranie, claustrofobica si terifianta, atat de specifica filmelor de mare succes din seria Aliens.

Tu si prietenii tai veti deveni membri ai celei mai tari organizatii militare din galaxie – US Colonial Marines. Depinde doar de tine nu numai sa supravietuieti, ci si sa elimini infestarea cu Xenomorfi.Aliens: Colonial Marines pentru PC, PS3, Xbox 360 si Wii U, publicat de catre SEGA, va fi lansat in Romania. Jocul va ajunge în magazine pe 12 februarie 2013 în versiune standard, ediție limitată și ediție de colecție.
Locul 3

Următorul joc din binecunoscuta serie de jocuri de acțiune/mitologie God of War, ce va purta subtitlul Ascension, a ajuns pe locul trei în topul celor mai așteptate jocuri din 2013. Producătorii (Santa Monica Studio și Sony Computer Entertainment) au decis să ne prezinte avantajele venerării lui Ares și în multiplayer.God of War: Ascension va fi lansat oficial pe data de 15 martie 2013 în Anglia și Irlanda, în timp ce în Europa, jocul va ajunge pe 13 martie.
Locul 2

Chiar dacă nu ești fan Grand Theft Auto, tot ești curios să vezi cum arată noul GTA 5care ocupă un binemeritat loc doi. Și pentru că majoritatea jucătorilor sunt fani ai jocului de laRockstar Games, v-am pregătit mai jos un trailer al jocului asta și pentru a vă crea o idee destul de bună despre cum va arăta mult-așteptatul GTA5.Grand Theft Auto V se lansează pe PlayStation 3 și Xbox 360, cel mai probabil și pe PC în primăvara anului 2013.


 


Locul 1

Blizzard a anunțat că jocul de strategie în timp real StarCraft II: Heart of the Swarm se va lansa în prima parte a anului 2013. Mai precis în 12 martie 2013. Versiunea standard va costa 39 de dolari, iar versiunea Digital Deluxe 59,99 dolari, iar Ediția de colecție 79,99 dolari. Pentru a juca Heart of the Swarm este necesar să aveți și jocul original StarCraft II: Wings of Liberty. Prețurile sunt valabile atât pentru versiunea digitală, cât și pentru jocul de la raft.Odată cu lansarea Heart of the Swarm vrem să extindem acțiunea în multiplayer, dar și povestea din joc. Aceasta va continua saga pornită în Wings of Liberty și se va concentra asupra personajului Kerrigan. Totodată vor fi introduse și noi unități în joc”, a declarat directorul executiv și cofondatorul companiei Blizzard, Mike Morhaime.